• Головна
  • Новини
  • У театрі Заньковецької відкрили сезон концертом #Ми любимо Україну!

У театрі Заньковецької відкрили сезон концертом #Ми любимо Україну!

У театрі Заньковецької відкрили сезон концертом #Ми любимо Україну!

Квитки у театрі на час воєнного часу подешевшали

У Національному театрі імені Марії Заньковецької стартував сезон. Його розпочали концертом "#Ми любимо Україну!"

Каса театру вже працює. У театрі подбали про безпеку глядачів. Кількість місць у глядацькій залі є обмежена, а розсадка глядачів відбуватиметься за принципом шахівниці. У разі повітряної тривоги буде оповіщення у залі.

"Евакуація проходитиме до укриття, що є поруч з театром. Напередодні відкриття приміщення укриття було ретельно оглянуте відповідними міськими службами", - кажуть у театрі.

Сьогодні та завтра глядачам покажуть оперету "Наталка Полтавка". А загалом театр працюватиме тільки з четверга по неділю. Вистави показуватимуть о 16:00. Лише 7 квітня о 13:00 відбудеться вистава для дітей "Івасик Телесик"

8 квітня покажуть виставу "За двома зайцями", 9 квітня - концерт "#Ми любимо Україну", 10 квітня - виставу "Сватання на Гончарівці".

Змінилася і цінова політика у театрі переконані, що під час воєнних дій мистецтво повинно бути доступним.

Нагадаємо, з 1 квітня в Україні почали працювати заклади культури. Також розширять формат роботи театрально-концертні установи, музеї та заповідники. Головна вимога роботи установ – під час повітряної тривоги відвідувачі та персонал повинні спускатися в укриття.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності