• Головна
  • Новини
  • Вже відомо про 28 загиблих під завалами Миколаївської ОВА

Вже відомо про 28 загиблих під завалами Миколаївської ОВА

Вже відомо про 28 загиблих під завалами Миколаївської ОВА

Роботи рятувальників ще досі тривають

На жаль, продовжує зростати кількість жертв від ракетного удару по будівлі Миколаївської обласної військової адміністрації. Станом на обід, 1 квітня, з-під завалів витягли тіла вже 27 людей. Ще одна особа померла у лікарні.

"Станом на 13:00 вивільнили тіла ще трьох загиблих. Таким чином загальна кількість жертв від ракети по ОВА досягла 28 загиблих", - йдеться у повідомленні очільника Миколаївської ОВА в Телеграмі.

Віталій Кім також повідомив, що внаслідок атаки на будівлю адміністрації загинула особа, яка вела переговори про здачу росіянами зброї.

"У будівлі ОВА загинув перемовник, який вів переговори про здачу орками зброї, якщо буде жорстка команда. Тепер нема людини, а команда буде", - написав він.

Кім пообіцяв помститись загарбникам.

"Бачить Бог, що я хотів займатися посівною, економікою, працевлаштуванням, але трішки плани змінилися. Повертаюся я в інформаційний супровід, контрміри. Зараз ми дамо по дупі цим муд*кам", - сказав очільник області.

До слова, роботи з розбору завалів будівлі ОВА в Миколаїві тривають і досі. Кількість загиблих ще може бути не остаточною.

Нагадаємо, 29 березня снаряд російських окупантів зруйнував центральну частину дев’ятиповерхової будівлі Миколаївської ОВА. У будинку були люди. 33 отримали важкі поранення.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності