• Головна
  • Новини
  • Інсулін та кровоспинні: з Німеччини на Львівщину доставили 6 тонн медичної гуманітарки

Інсулін та кровоспинні: з Німеччини на Львівщину доставили 6 тонн медичної гуманітарки

Інсулін та кровоспинні: з Німеччини на Львівщину доставили 6 тонн медичної гуманітарки

У країні проводять благочинні концерти і збирають гроші на ще одну партію допомоги

Львівська область вже отримала від Німеччини 6 тонн медичної гуманітарної допомоги. В основному це інсуліни різних видів та кровоспинні, повідомляє очільник Львівської області Максим Козицький. Вантаж привезли на один із аптечних складів області. Тепер його розподілять по закладах.

"Частину медикаментів отримають чотири заклади охорони здоров'я Львівщини, два з яких – дитячі. Інша частина зберігатиметься на складі для подальших потреб як Львівщини, так і інших регіонів України", - розповів Максим Козицький.

Він додав, що медикаменти збирали у різних містах Німеччини і централізовано відправили з лікарні німецького міста Реґенсбурґ під назвою "Милосердні брати". А організували збір коштів для закупівлі медичної гумдопомоги доктори Губерус фон Восс та Мішель Мертер.

Також зараз у Німеччині відбуваються благочинні концерти. За гроші, які на них зберуть, планують закупити ще одну партію медичної допомоги для України.

Нагадаємо, Львівщина отримає медичну допомогу на мільйон євро. Ліки та медичні обладнання надійдуть з різних куточків світу для українців, які страждають від війни. Частина допомоги уже в області. Це сильні за дією антибіотики, знеболюючі, гормональні та кровоспинні засоби загальною вартістю майже 40 тис доларів. Ще частину привезуть найближчим часом.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності