• Головна
  • Новини
  • Українські військові відправили в пекло ще одного російського генерала

Українські військові відправили в пекло ще одного російського генерала

Українські військові відправили в пекло ще одного російського генерала

Генерал окупантів загинув біля Чорнобаївки

На стратегічному аеродромі смт. Чорнобаївка, що на Херсонщині, українська армія знищила командувача Південного військового округу рф Якова Резанцева.

«Наші військові ліквідували ще одного генерала. Цього разу в пекло вирушив генерал-лейтенант, командувач 49-ї загальновійськової армії Південного військового округу росії Яків Рязанцев», - написав у себе в ФБ Олексій Гончаренко.

Відомо, що 48-річний генерал-лейтенант Яків Резанцев був командувачем 49-ї загальновійськової армії Південного військового округу із серпня 2020 року. Місце її базування – Ставрополь.  Воював в Абхазії та Сирії. Був нагороджений медалями.

До слова, радник глави ОП Олексій Арестович розповів, що Генштаб і розвідка відзначає низький рівень морально-психологічного стану російських військ.

"200-ту мотострілецьку бригаду знищено. Із 648 тих, хто "приїхав" в Україну, загинули 645. Із трьох, які залишилися, двох поранено", – розповів Арестович.

Він додав, що 50% одного із полків 7 ДШБ РФ написали рапорти про відмову від участі в бойових діях.

Нагадаємо, Українські Збройні сили від початку війни знищили вже сім русофашиських генералів, десятки полковників та інших офіцерів. А згідно з приблизними підрахунками Міністерства оборони України, російська армія втратила вже 16 100 військових.

 

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності