• Головна
  • Новини
  • Цьогорічні ЗНО, ДПА, ЄВІ та ЄФВВ не скасовували через війну — ОНОВЛЕНО

Цьогорічні ЗНО, ДПА, ЄВІ та ЄФВВ не скасовували через війну — ОНОВЛЕНО

Цьогорічні ЗНО, ДПА, ЄВІ та ЄФВВ не скасовували через війну — ОНОВЛЕНО

Щоб скасувати ЗНО, ДПА, ЄВІ та ЄФВВ потрібно проголосувати Верховній Раді.

ЗНО, ДПА, єдиний вступний іспит (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) у 2022 році не скасували попри заяву Верховної Ради України. Про це повідомляє освітня сторінка для старшокласників та їхніх батьків ZNOUA.

"Для того, щоб скасувати ЗНО та ДПА, потрібно проголосувати Верховній Раді. На даний момент цього не зроблено. Нема інформації про скасування ЗНО ні на сайті Міністерства освіти, ні на сайті Верховної Ради. Навіть в особистому телеграм-каналі Сергія Шкарлета", — йдеться у повідомленні ZNOUA.

Зазначимо, що інформацію про скасування ЗНО Верховна Рада та міністр освіти Сергій Шкарлет вже видалили зі своїх соцмереж.

Додамо, Сергій Шкарлет уже неодноразово говорив про те, щоб скасувати ЗНО, ДПА, ЄВІ та ЄФВВ, але освітяни та батьки випускників виступали проти такого рішення.

Нагадаємо, нещодавно освітяни Львівщини звернулися до Міністерства освіти, парламентського комітету з питань науки, освіти та інновацій, шкіл, освітніх та батьківських спільнот з проханням не скасовувати цьогоріч зовнішнє незалежне оцінювання.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності