Які компанії залишились працювати у Росії

Які компанії залишились працювати у Росії

Серед них гіганти Huawei, Bosch, Herbalife, "Ашан", Metro, Raiffeisen Bank, Pfizer

Міністерство закордонних справ просить міжнародні компанії, які продовжують роботу у Росії, вивести звідти свої представництва. Інакше, вважають у відомств, відповідальний бізнес, уряди та споживачів з усього світу повинні бойкотувати такі компанії та їхні продукти.

Єдиним винятком можуть бути компанії, чиї постачання обгрунтовані критичними гуманітарними потребами.

"Кожен товар, який постачає, виробляє або продає компанія на російському ринку, робить свій внесок до військового бюджету, який завжди був пріоритетом для російського уряду у порівнянні з будь-якими елементарними потребами власних громадян", - кажуть у МЗС.

Опублікували також список таких компаній. Серед них гіганти Huawei, Bosch, Herbalife, "Ашан", Metro, Raiffeisen Bank, Pfizer та інші.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни з Україною понад 100 іноземних компаній заявили, що більше не працюватимуть або обмежать свої функції у Росії.Apple, Mercedes, Jaguar, Lenovo, Intel, General Motors, AMD, Maersk, Sony, Disney, Boeing, Microsoft та багато інших оголосили про вихід з російського ринку. Повна добірка - за посиланням.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності