• Головна
  • Новини
  • Російський "Аерофлот" відсьогодні не літатиме до Європи

Російський "Аерофлот" відсьогодні не літатиме до Європи

Російський "Аерофлот" відсьогодні не літатиме до Європи

А можуть заборонити і кораблі

Сьогодні, 28 лютого, російська авіакомпанія "Аерофлот" припиняє усі польоти до Європи. Рейси скасували через обмеження, які напередодні наклали на Росію європейські країни.

Нагадаємо, Євросоюз повністю закриває повітряний простір для Росії, у тому числі для російських олігархів. Про це сьогодні заявила президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн.

“Ми закриваємо повітряний простір ЄС для росіян: ми пропонуємо заборону на всі належні, зареєстровані й такі, що перебувають під контролем Росії, літаки. Ці літаки більше не зможуть приземлятися, злітати або пролітати території ЄС”, — заявила Урсула фон дер Ляєн.

А за інформацією журналіста “Радіо Свобода” Річарда Джозвяка, у ЄС уже розглядають питання про закриття портів ЄС для кораблів із Росії.

Додамо, Укрзалізниця припинила будь-які відносини та взаємодію з ВАТ «Російські залізниці». В українській компанії кажуть, що пропонували залізничникам Російської Федерації мир та зупинити війну. Проте ті продовжували підвозити танки та іншу бойову техніку до України та її кордонів.

Укрзалізниця повністю переорієнтує вантажні перевезення до Європи та продовжить розвивати «Шовковий шлях» в обхід Росії. Компанія готова стати повноцінним учасником логістичного ланцюгу Європейського Союзу.

Також Укрзалізниця продовжить розвивати перевезення з країнами Азії, зокрема Китаєм та забезпечить якісну та швидку логістику між Азією та ЄС, але вже без участі Росії.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності