• Головна
  • Новини
  • Монобанк скасовує внесення обов'язкового платежу, а ПриватБанк запровадив кредитні канікули

Монобанк скасовує внесення обов'язкового платежу, а ПриватБанк запровадив кредитні канікули

Монобанк скасовує внесення обов'язкового платежу, а ПриватБанк запровадив кредитні канікули

Користувачів цих банків чекає приємний сюрприз

Монобанк оголошує про продовження місячного пільгового періоду та скасовує внесення обов'язкового платежу цього місяця. Натомість жодних штрафів чи підвищених відсотків клієнтам банку не нараховуватимуть.

"Ми не виносимо заборгованість на прострочення та не нараховуємо жодних штрафів та підвищених відсотків за непогашення заборгованості. Усі виплати за нашими зобов'язаннями перед вкладниками ми продовжуємо виконувати у повному обсязі", — повідомив співзасновник Монобанку Олег Гороховський.

До Монобанку приєднався й Приватбанк. Фінустанова запроваджує канікули для власників кредитних карток до 1 червня. Вже з 1 березня всі кредитні картки Приватбанку переходять на пільгові умови договору, під 0,00001%, та без обов'язкового мінімального платежу.

"Зверніть увагу: оскільки кредитні канікули діятимуть з 1 березня, то відсотки за лютий ще будуть списані. Пільгове обслуговування діятиме до 1 червня. Починаючи з цього дня, відсотки нараховуватимуться за стандартною відсотковою ставкою вашої картки", — зазначили у ПриватБанку.

На період дії кредитних канікул клієнти можуть вносити кошти на кредитну картку за власним бажанням.

Нагадаємо, в Україні ведеться війна з Росією, тож армія потребує фінансової підтримки. У Приват24 з’явилась можливість перерахувати гроші на допомогу армії з рахунку “Бонус+”. Для того, щоб перерахувати кошти, необхідно обрати розділ “Добро” – “Допомога ЗСУ”. Далі необхідно обрати картку програми “Бонус+” та перерахувати кошти.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності