• Головна
  • Новини
  • Справа Трухіна: поліцейські на допиті не говорили про хабар — ДБР

Справа Трухіна: поліцейські на допиті не говорили про хабар — ДБР

Справа Трухіна: поліцейські на допиті не говорили про хабар — ДБР

Повторно допитали і Сергія Петрика

На допиті у Держбюро розслідувань поліцейські заявили, що особисто не отримували пропозиції хабара від нардепа Олександра Трухіна після ДТП з його участю. Про це повідомив Директор ДБР Олексій Сухачов.

"8 лютого повторно допитано інших працівників поліції, які були на місці ДТП. Що стосується можливої пропозиції надання Трухіним неправомірної вигоди під час повторного допиту поліцейські повідомили, що особисто їм грошові кошти у якості неправомірної вигоди не пропонували", — сказав Сухачов.

Директор ДБР додав, що днем раніше, 7 лютого, повторно допитали патрульного Сергія Петрика, відео з нагрудної камери якого опублікували журналісти-розслідувачі. Його зокрема питали про обставини здійснення відеозапису на місці аварії та зберігання цього запису.

Додамо, нардеп фракції “Слуга Народу” Олександр Трухін фігурує у справі ДТП, що сталося 23 серпня минулого року на Бориспільській трасі у Києві. З розслідування журналістів “Української правди” стало відомо, що Трухін мав ознаки сп’яніння, пропонував поліцейським хабар та намагався покинути місце події. Нардеп переконує, що за кермом автівки був не він.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань виявило, що за кермом автомобіля нардепа Олександра Трухіна у день ДТП перебувала людина у червоному одязі. Тобто, не сам політик.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності