• Головна
  • Новини
  • Нацгвардієць, що влаштував розстріл у Дніпрі, відмовився від своїх свідчень

Нацгвардієць, що влаштував розстріл у Дніпрі, відмовився від своїх свідчень

Нацгвардієць, що влаштував розстріл у Дніпрі, відмовився від своїх свідчень

Слідчі стверджують, що володіють достатнім  масивом доказової бази

Нацгвардієць Артемій Рябчук, якого підозрюють в убивстві п'ятьох колег на території заводу "Південмаш" у Дніпрі, відмовився від своїх попередніх свідчень. Про це заявила пресслужба Державного бюро розслідувань у коментарі "Українській правді".

"Так, дійсно підозрюваний звернувся до слідчого з заявою з відмовою від попередніх свідчень. Але це ніяк не впливає на хід досудового розслідування.  Адже слідство володіє достатнім  масивом доказової бази. Досудове розслідування триває", — кажуть у ДБР.

У Держбюро додають, що психологічного тиску на підозрюваного немає, а слідчі працюють виключно у межах чинного законодавства.

Додамо, Артем Рябчук, що влаштував стрілянину у Дніпрі на території Південного машинобудівного заводу ”Південмаш”, здався сам правоохоронним органам. Солдат, перебуваючи у селі, попросив випадкову жінку викликати поліцію та повідомити про його місцезнаходження. На відео поліції він детально розповів про свої дії.

Нагадаємо, ДБР зареєструвало кримінальне провадження щодо службової недбалості керівництва Національної гвардії України через цей інцидент. Директор Держбюро розслідувань Олексій Сухачов наголосив, службові особи Головного управління Національної гвардії України недбало ставилися до військової служби під час організації заходів охорони важливих державних об’єктів.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності