• Головна
  • Новини
  • Сьогодні збірна України з футзалу зіграє проти збірної Росії у півфіналі Євро

Сьогодні збірна України з футзалу зіграє проти збірної Росії у півфіналі Євро

Сьогодні збірна України з футзалу зіграє проти збірної Росії у півфіналі Євро

Матч розпочнеться о 18:00

Сьогодні, о 18:00, збірна України з футзалу зіграє принциповий матч із збірною Росії. Зіграють команди півфінальний поєдинок Чемпіонату Європи в Амстердамі.

"Сам очікував від збірної вихід з групи. А вихід до півфіналу — це беззаперечний успіх. Згуртованість і самовіддача — причини таких досягнень", — каже Тарас Кузь, футзаліст, гравець ФК «Енергія» Львів та збірної України.

Під час жеребкування обидві команди потрапили в одну групу, однак, за правилами УЄФА, були розведені у різні квартети. Та вже у раунді плей-офф розвести команди не вдалося. У чвертьфіналі українці здолали збірну Казахстану (5:3), а росіяни — збірну Грузії (3:1).

"Настрій зараз бойовий. Хлопці по-доброму завелися. Завтра шанси — 50. Те, що ми не фаворити, зіграє нам на руку, коли ми не фаворити, то краще граємо. Це буде хороший бій, хлопці зроблять на 200%, що від них треба", — вірить в українську збірну Тарас Кузь.

Футзаліст додає, що теперішня політична ситуація між Україною і Росією додатково мотивує гравців нашої збірної.

Додамо, в іншому півфіналі о 21:00 зіграють між собою збірні Португалії та Іспанії.

У прямому ефірі цю гру покаже телеканал "UA:Перший". В інтернеті безплатно цей матч можна буде переглянути на сайті Суспільне | Спорт.

Дивіться повне інтерв'ю із Тарасом Кузем на YouTube-каналі Lviv.Media.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності