• Головна
  • Новини
  • Українці зможуть отримати результати адмінпослуг вдома чи на пошті

Українці зможуть отримати результати адмінпослуг вдома чи на пошті

Українці зможуть отримати результати адмінпослуг вдома чи на пошті

Відтепер українці зможуть замовити результати адмінпослуги додому чи на поштове відділення. Відповідні зміни до Правил надання послуг поштового зв’язку сьогодні ухвалив Уряд.

"Українцям не потрібно буде ходити до ЦНАП двічі — щоб оформити заявку та щоб забрати результат. Достатньо буде навідатися до Центру, щоб замовити адмінпослугу, а результат — отримати вдома чи в поштовому відділенні Укрпошти", — пише Міністерство цифрової трансформації України.

Поштою можна отримати необхідні дозвільні документи, витяги з державних реєстрів, результати пенсійних послуг, взяття на облік ВПО та інші результати адмінпослуг.

У випадку, якщо отримувача не буде вдома, йому зателефонують, надішлють SMS-повідомлення чи повідомлення в месенджер або залишать у поштовій скриньці повідомлення про те, що він зможе забрати свій документ у відділенні пошти протягом 7 робочих днів.

Нагадаємо, Lviv.Media розповідало про плани діджиталізації на Львівщині у 2022 році. Вони стосуються ЦНАПів, оцифрування архівів та Дія.Бізнесу.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності