• Головна
  • Новини
  • Де водії можуть перечекати сильні снігопади чи ожеледицю

Де водії можуть перечекати сильні снігопади чи ожеледицю

Де водії можуть перечекати сильні снігопади чи ожеледицю

На Львівщині таких майданчиків більше 50

Погода вносить корективи на дорогах. Туман, снігопади та ожеледиця значно ускладнюють рух машин. У Службі автомобільних доріг Львівської області кажуть, що снігоприбиральна техніка працює цілодобово. Дороги Львівщини розчишає близько 60 спецмашин.

"Найбільш інтенсивні опади снігу спостерігалися у гірській місцевості, однак дорожня техніка справилася із завданням. Станом на ранок проїзд всіма ділянками державних доріг забезпечено", - кажуть у Службі.

І рекомендують водіям, передусім великогабаритного транспорту, користуватися майданчиками для відстою. Вони розташовані вздовж державних автошляхів. На Львівщині таких налічується понад півсотні.

Водіїв також просять надавати перевагу дорожній техніці, яка продовжує працювати на автошляхах. А також дотримуватися правил дорожнього руху: швидкісного режиму та безпечного інтервалу.

Нагадаємо, у Карпатах через снігопади та мороз рятувальники розгорнули пункти обігріву. Зігрітися та відпочити у теплих наметах можна на чотирьох карпатських перевалах. Окрім того, надзвичайники попереджають про загрозу снігових лавин.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності