• Головна
  • Новини
  • До курортного Буковелю збільшать кількість потягів та з'явиться новий автобусний маршрут

До курортного Буковелю збільшать кількість потягів та з'явиться новий автобусний маршрут

До курортного Буковелю збільшать кількість потягів та з'явиться новий автобусний маршрут

Їздитиме трансфер від вокзалу, а коштуватиме - 50 грн

Цієї зими до гірськолижного курорту Буковель їздитиме більше потягів та з'явиться новий автобусний трансфер.

Також Укрзалізниця оновить станцію "Татарів" та ініціює її перейменування на "Татарів-Буковель". Оновлюють станцію через близьку локацію до популярного лижного курорту.

"Реновація пов’язана з тим, що станція є географічно найближчою — 15 км або від 20 хвилин у дорозі — до популярного серед туристів урочища Буковель та однойменного лижного курорту", - повідомляють у компанії.

Тепер через оновлену станцію у Буковель їздитиме сім потягів: №5/6 Маріуполь – Рахів; №15/16 Харків – Рахів; №55/56 Київ – Рахів; №95/96 Київ – Рахів; №25/26 Одеса - Рахів; №125/126 Миколаїв – Рахів; №130/129 Кременчук – Ворохта (з групою причіпних вагонів Полтава – Ворохта).

Укрзалізниця уже відкрила продаж квитків на потяги №55/56 Київ - Рахів, №95/96 Київ - Рахів, №25/26 Одеса - Рахів та №125/126 Миколаїв – Рахів. На інші маршрути купити квитки можна буде до кінця тижня.

Також від вокзалу до Буковеля їздитиме автобусний трансфер. Коштуватиме він 50 грн.

Додамо, цьогоріч гірськолижні курорти на новорічні свята працюватимуть лише для вакцинованих. Тож відвідувачів поселятимуть у готелі лише з наявним covid-сертифікатом про вакцинація від коронавірусу.

Нагадаємо, нещодавно Укрзалізниця отримала 5 нових купейних вагонів, ще 15 вагонів надійдуть до кінця року. Загалом залізничний перевізник повинен отримати 100 нових вагонів. Нові вагони будуть сучаснішими. Укрзалізниця змінила вигляд полиць, купе обладнані системою сигналізації та кондиціонерами.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності