• Головна
  • Новини
  • Міністр екології Абрамовський написав заяву на звільнення

Міністр екології Абрамовський написав заяву на звільнення

Міністр екології Абрамовський написав заяву на звільнення

Про це заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія

Міністр захисту довкілля та природних ресурсів Роман Абрамовський написав заяву на звільнення. Про це заявив очільник фракції Слуга народу Давид Арахамія під час брифінгу.

"Я його бачив, що він написав заяву – я заходив якраз до голови [Верховної Ради – ред.], і він виходив", – розповів Арахамія.

У відповідь на запитання журналістів він зазначив, що міністр написав заяву "за власним бажанням". Також додав, що за відставку Абрамовського в парламенті буде достатня кількість голосів і розповів, що основною претензією до його роботи є вкрай висока корумпованість екоінспекції в регіонах.

Раніше висловив незадоволення роботою міністра і секретар РНБО Олексій Данілов. Міндовкілля не в достатньому обсязі виконує укази президента, тому члени РНБО доручили прем'єру розглянути питання роботи керівництва міністерства на найближчому засіданні уряду.

Нагадаємо, на початку жовтня у Трускавці відбулося велике засідання "Слуги народу", на яке завітав і сам Президент Зеленський. На ньому обговорювалися зокрема і кадрові питання.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності