• Головна
  • Новини
  • Без російських виконавців: петиція Ігоря Кондратюка набрала потрібну кількість голосів

Без російських виконавців: петиція Ігоря Кондратюка набрала потрібну кількість голосів

Без російських виконавців: петиція Ігоря Кондратюка набрала потрібну кількість голосів

У петиції йдеться про заборону концертів російських артистів

Петиція про повну заборону концертів російських артистів набрала необхідну кількість голосів. Оприлюднили петицію 21 вересня на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України.

Автором петиції став телеведучий і продюсер Ігор Кондратюк. Зокрема він просить заборонити проводити концерти до повернення Криму в склад України та відновлення контролю Україною над своїми східними кордонами.

Однак, для деяких російських виконавців є виключення. Зокрема для тих, хто публічно виступив проти російської агресії. Йдеться про письменника Віктора Шендеровича, акторки Лії Ахеджакової, музиканта Андрія Макаревича та інших.

«Це неприродно, коли артист виступає і для росіян-окупантів, і для окупованих ними українців. Любов до носіїв культури агресора розвиває в українцях так званий шведський синдром. Цього потрібно уникати, якщо ми не хочемо більше втрат територій та населення, та перемогти у цій праведній для України та українців війні», - йдеться у петиції.

Також продюсер зазначив, що музика та інші види мистецтва не можуть бути поза політикою під час війни. На сьогодні петиція зібрала понад 25 тисяч необхідних голосів. Поки що вона очікує на розгляд. Підписати петицію ще можна 72 дні.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності