У Рава-Руській громаді запроваджують облік пільговиків на автобусних маршрутах

У Рава-Руській громаді запроваджують облік пільговиків на автобусних маршрутах

Облік пільгових пасажирів почнуть з учасників бойових дій

Рава-Руська громада почне облік пільговиків на внутрішньообласних маршрутах. Наразі йдеться про учасників бойових дій. Про це повідомив у середу, 25 вересня, оператор е-квитка на Львівщині, компанія “Smart Ticket Technology".

Підписали меморандум про співпрацю

Львівська обласна державна адміністрація, оператор автоматизованої системи обліку оплати проїзду ТОВ "Smart Ticket Technology" та Рава-Руська громада 25 вересня підписали Меморандум про співпрацю. Документ передбачає компенсації пільгового проїзду для окремих категорій громадян на пасажирському транспорті. Громада має надати дані про людей, які матимуть право на пільговий проїзд. Після обробки цієї інформації компанія виготовить спеціальні картки для пільгового проїзду.

“Рава-Руська громада повинна надати інформацію щодо тої категорії населення, за яку буде компенсувати пільговий проїзд. Наразі йдеться про учасників бойових дій. Після опрацювання інформації, відповідно до списку, "Smart Ticket Technology" виготовить спеціальні іменні картки пільговика. Отримати цю картку наші Захисники зможуть у своїй громаді безкоштовно”, — йдеться у повідомленні.

Раніше подібну систему обліку пільговиків вже впровадили у Новояворівській громаді. Там першими картки отримали учасники бойових дій та родини загиблих Захисників. До слова, Львівщина стала першою областю в Україні, яка почала облік всіх пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах. Це включає як безконтактні оплати за допомогою банківських карток або NFC-пристроїв, так і облік готівкових оплат.

Журналісти LVIV.MEDIA пояснили, хто зможе безплатно їздити у транспорті Львівщини і як саме працюватиме система обліку пільговиків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності