Керівників чотирьох львівських обласних медзакладів переобрали на посаді

Львівська психлікарня

Директори очолюватимуть Львівський центр екстреної медичної допомоги, Львівський онкоцентр, Львівська інфекційна лікарня та Львівська психлікарня

Директорів чотирьох медзакладів Львівщини переобрали на посаді. Йдеться про Львівський центр екстреної медичної допомоги, Львівський онкоцентр, Львівська інфекційна лікарня та Львівська психлікарня. Депутати ухвалили рішення на сесії Львівської облради.

Кого обрали керівниками медзакладів

  • Генеральним директором Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф призначили Андрія Васька
  • Генеральним директором Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру призначили Олега Дуду
  • Директором Львівської обласної інфекційної клінічної лікарня обрали Сергія Федоренка
  • Гендиректором Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні став Богдан Чечотка

“Вітаю! Вірю, що під вашим керівництвом ці медичні заклади будуть лише прогресувати і гідно служитимуть на благо здоровʼя жителів нашої області,” — прокоментував призначення нових директорів голова Львівської ОВА, Максим Козицький.

До слова, усі новопризначені керівники очолюватимуть медзаклади п’ять років. Богдана Чечотку переобрали на посаді гендиректора психлікарні. На конкурсі він був єдиним кандидатом. Також переобрали й Андрія Васька та Сергія Федренка. Раніше колишнього керівника Львівського онкоцентру, Ігоря Ковальчука, відсторонили від посади через корупцію, а на його місце прийшов Олег Дуда.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності