Хотіла налякати товариша: мешканка Львівщини повідомила неправду про побиття в поліцію

Хотіла налякати хлопця: викликала поліцію заявивши про побиття

За хибний виклик на неповнолітню склали протокол

У Старому Самборі судили дівчину, яка викликала поліцію за фейковим повідомленням про побиття. Порушниця пояснила, що таким чином хотіла налякати хлопця, з яким посварилася в ході святкування дня народження. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили 16 серпня у Єдиному державному реєстрі.

Як йдеться у документі, випадок трапився 19 червня у селі Головецько на вулиці Центральній, 3. Дзвінок на лінію 102 надійшов вночі від дівчини, яка стверджувала, що її побили. Прибувши на місце, правоохоронці з’ясували, що неповнолітня викликала поліцію безпідставно. Відтак на неї склали протокол за неправдивий виклик спецслужб.

Дівчина викликала поліцію через конфлікт на дні народженні

У суді порушниця пояснила, що викликала поліцію, аби налякати хлопця, з яким вона посварилася під час святкування дня народження: “В ході святкування, у неї виник конфлікт з одним із хлопців. Бажаючи його налякати — викликала поліцію повідомивши, що її ударили у живіт, однак цей виклик був неправдивий, оскільки насправді вона ударів та тілесних ушкоджень не отримувала. Свій вчинок оцінює критично,” — йдеться у постанові.

Суд визнав Аліну Б. винною у правопорушенні. Оскільки вона є неповнолітньою, суддя вирішила обмежитись усним попередженням.

Нагадаємо, нещодавно у Стрию оштрафували матір хлопчика, який викликав поліцію злякавшись мобільної гри.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності