• Головна
  • Новини Львова
  • Здалося, що зникли документи та гроші: п’яний львів’янин викликав поліцію через фейкову крадіжку

Здалося, що зникли документи та гроші: п’яний львів’янин викликав поліцію через фейкову крадіжку

Чоловік не зміг чітко відповідати на запитання правоохоронців

У Львові чоловік викликав поліцейських, повідомивши про крадіжку. Втім виявилося, що нічого не зникло, а сам 40-річний львів’янин був п’яний.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

У четвер, 19 січня, близько 23-ї години правоохоронці отримали повідомлення про крадіжку з квартири на вулиці Городоцькій. Патрульні оперативно прибули за вказаною адресою, де їх зустрів чоловік з очевидними ознаками алкогольного сп‘яніння. 40-річний львів‘янин стверджував, що у нього поцупили з помешкання документи та гроші.

Втім на запитання патрульних нетверезий чоловік не міг дати чітких відповідей. А невдовзі він сказав, що документи знайшов у квартирі, а про викрадені кошти чоловік вже й не згадував.

Інспектори склали на чоловіка постанову за ст. 183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП. Санкція статті передбачає накладення штрафу у розмірі від 850 до 3400 гривень.

Нагадаємо, у Новому Роздолі, що на Львівщині, поліцейські отримали повідомлення про скоєне вбивство. Але коли вони приїхали, то виявилося, що це був фальшивий виклик.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності