Шестеро вчителів зі Львівщини увійшли до переліку найкращих в Україні

Global Teacher Prize Ukraine

Шестеро вчителів з Львівщини увійшли до півфіналу премії Global Teacher Prize Ukraine. Переможець конкурсу отримає мільйон на реалізацію своєї освітньої мрії

Шестеро вчителів зі Львівщини потрапили у ТОП-50 найкращих вчителів країни та стали півфіналістами престижної освітньої премії Global Teacher Prize Ukraine 2024. Це стало відомо із оприлюдненого Освіторією списку.

До списку півфіналістів увійшли:

  • Лілія Телішевська — вчителька української мови та літератури середньої загальноосвітньої школи №99. 
  • Зоряна Максимович — вчителька фізики та астрономії ліцею №38 Львівської міської ради. 
  • Лариса Романишин — вчителька фізики, хімії та біології закладу загальної середньої освіти І–ІІІ ступенів №2 імені Стефанії Вітрук Сколівської міської ради. 
  • Любов Уманська — вчителька української мови та літератури Сокальської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів №5. 
  • Людмила Сакович — вчителька української мови та літератури ліцею “Оріяна” Львівської міської ради. 
  • Олена Проць — вчителька української мови та літератури Торгановицької гімназії імені Д. Петрини Старосамбірської міської ради. 

Наступний етап конкурсу відбудеться 1 вересня, коли буде оголошено ТОП-10 фіналістів премії.

Фінальне рішення щодо переможця Global Teacher Prize Ukraine 2024 озвучать 5 жовтня в ефірі національного марафону. Головний переможець отримає один мільйон гривень на реалізацію своєї освітньої мрії.

Премія Global Teacher Prize Ukraine 2024 відзначає вчителів, які роблять вагомий внесок у розвиток освіти та надихають молоде покоління на нові звершення.

Нагадаємо, торік фіналістом національної премії Global Teacher Prize Ukraine, яку вручає громадська організація “Освіторія” став 23-річний вчитель львівської “Школи вільних і небайдужих” Петро Сітек. Цією нагородою його відзначили за новітні підходи у викладанні з елементами лідерства та менторства. Він також отримав від організаторів грант на один мільйон гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності