• Головна
  • Новини Львівщини
  • Львівського педагога відзначили мільйоном гривень на конкурсі найкращих молодих вчителів України

Львівського педагога відзначили мільйоном гривень на конкурсі найкращих молодих вчителів України

Львівського педагога відзначили мільйоном гривень на конкурсі найкращих молодих вчителів України

Відзнаку вчителю вручала особисто “перша леді” України Олена Зеленська.

23-річний вчитель львівської “Школи вільних і небайдужих” Петро Сітек став фіналістом національної премії Global Teacher Prize Ukraine, яку вручає громадська організація “Освіторія”. Цієї нагороди його було удостоєно за новітні підходи у викладанні з елементами лідерства та менторства. Про це львів’янин поінформував у своїй сторінці в соцмережі.

Цьогорічна премія, як і минулорічна, переможця не визначала. Причина цьому банальна і проста - повномасштабне вторгнення. Всім вчителям доводиться дуже непросто. Тож всі українські вчителі є переможцями вже другий рік поспіль. Бо саме в цей час наша професія стає, як ніколи, актуальною і пріоритетною. У зв’язку з цим цього року я мав честь прийняти цю нагороду для усього молодого покоління вчителів”, - відзначив Петро Сітек.

Відзнаку львівському вчителю вручала особисто “перша леді” України Олена Зеленська.

Віра це найменша, але водночас одна з найважливіших речей, які ми можемо дати іншим людям. І це і є про небайдужість. Крок за кроком, від очей, які горять в учнів, до мрій, які здійснюються і зараз змінюють світ. Тому буйно мрійте, вірте в себе та інших, і спільно ми зможемо зробити цю країну і світ кращим”,  заявив Петро Сітек під час вручення нагороди.

Він також отримав від організаторів грант на один мільйон гривень на втілення своїх задумів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності