Українські продюсери, які співпрацюють з CNN, стали лауреатами премії Emmy. Серед них є львів’яни

Українські продюсери, які співпрацюють з CNN, стали лауреатами премії Emmy. Серед них є львів’яни

Серед переможців - 15 українців

Команда американської телерадіокомпанії CNN здобула престижну телевізійну премію Emmy за висвітлення російського вторгнення в Україну. Серед лауреатів є низка українських продюсерів, які почали співпрацювати з CNN після початку повномасштабної війни.

Новиною про це поділився один з лауреатів, львів’янин Роман Тимоцко. Окрім нього, серед переможців премії стали Петро та Тарас Задорожні, Софія Гарбузюк, Вікторія Бутенко, Юлія Кесаєва, Ольга Коновалова, Денис Лапін, Віктор Логвінов, Костянтин Нечипоренко, Олександра Очман, Дмитро Оленченко, Ярослав Шамборовський, Михайло Смуток, Ольга Войтович.

Команда CNN виграла Emmy за висвітлення російського вторгнення в Україну. Тепер оці люди на фото – володарі Еммі, я в шоці. Коли ми з Петром Задорожним, Софією Гарбузюк і Тарасом Задорожнім приєдналися до CNN усередині лютого 2022, то очікували попрацювати з цим глобальним медіа тиждень-два. І явно не могли себе уявити у списку переможців найпрестижнішої телепремії світу. Наступні місяці перетворилися в цілодобову роботу заради донесення світу об'єктивної реальності повномасштабної війни”, - написав Роман Тимоцко.

Мама страшенно тішилась, коли я почала працювати на CNN, і завжди підтримувала мене, з нею завжди можна було обговорити свої ідеї, чи обговорити сумніви. Зранку, ми їхали разом до Львова - я в офіс CNN, а мама в головний корпус університету або на Валову, і часто махала мені з вулиці. Я навіть в гості її заводила. Так хочеться, щоб вона тішилась і сьогодні”, - зазначила інша львівська лауреатка Софія Гарбузюк.

За словами Петра Задорожного, “проглядаючи список, приємно усвідомлювати зі скількома прекрасними людьми вдалось попрацювати”.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності