На Львівщині викрили 54-річного чоловіка на контрабанді деревини за кордон

На Львівщині викрили 54-річного чоловіка на контрабанді деревини

Мешканець Самбірщини купляв деревину в місцевих і незаконно продавав

На Львівщині правоохоронці викрили 54-річного чоловіка на незаконному продажу виробів з деревини за кордон. ФОП займався незаконним постачанням декоративних виробів та хмизу ліщини, повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури, 6 серпня.

Деревину скуповував у місцевих

Деревину 54-річний чоловік купував у місцевих жителів без будь-яких документів. Він зберігав товар на власному складі. “За даними слідства, підозрюваний, як ФОП, уклав з іноземною компанією контракт на постачання декоративних виробів та хмизу ліщини. Для подальшого отримання сертифіката про нібито легальне походження лісоматеріалів та вивезення товарів за кордон, ним було використано неправдиві товарно-транспортні накладні. Зокрема, про нібито закупівлю цих товарів у одного з лісогосподарських підприємств” — йдеться у повідомленні прокуратури

Зловмисник встиг переправити одну вантажівку з товаром за кордон, а ще одну правоохоронці зупинили на кордоні. Також 54-річний контрабандист встиг отримати на свій банківський рахунок 260 тис. грн від іноземної компанії. Гроші чоловік перевів у готівку.

Прокурори інкримінують підозрюваному контрабанду лісоматеріалів та легалізацію коштів, отриманих злочинним шляхом. В ході досудового розслідування правоохоронці вилучили та арештували вантажівку, деревину та деревообробне обладнання. Слідчі дії тривають.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності