• Головна
  • Новини Львівщини
  • Пластичний хірург з Туреччини спільно з командою львівського «Охматдиту» прооперував двох дітей

Пластичний хірург з Туреччини спільно з командою львівського «Охматдиту» прооперував двох дітей

Пластичний хірург з Туреччини спільно з командою «Охматдиту» прооперував ще двох дітей

На сьогодні центр дитячої медицини є єдиний у західному регіоні, який професійно займається лікуванням розщілини губи й піднебіння.

Відомий турецький пластичний хірург Хакан Агір спільно з командою щелепно-лицевих хірургів «Охматдиту» прооперував двох дітей. Про це у п’ятницю, 2 серпня повідомила лікарня «Охматдит»

Головний лікар Департаменту естетичної, пластичної та реконструктивної хірургії в турецькій клініці «Acibadem» оперує складні вроджені вади обличчя і тіла, післяопікові рубці та наслідки травм. В «Охматдиті» спеціаліст з щелепно-лицевими хірургами зробив операції двом діткам.

Перше маля — 5-місячний Тимофій з Харкова із нетиповою двобічною розщілиною губи, якому зробили хейлопластику  .

Друга дитина — 7-річний Назар з Івано-Франківської області з артеріовенозною мальформацією  правої половини обличчя. Йому зробили склерозування венозного компонента спільно з нашим судинним хірургом.

Операції пройшли успішно. Нині дітки перебувають під спостереженням медиків. На сьогодні Центр дитячої медицини — єдиний у західному регіоні, який професійно займається лікуванням розщілини губи й піднебіння.

Нагадаємо, у квітні відомий турецький пластичний хірург Хакан Агір прооперував 12 дітей у лікарні святого Миколая у Львові

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності