У Львівському центрі Superhumans почали виготовляти деталі до протезів на новому принтері

У Superhumans почали виготовляти деталі до протезів на новому 3D принтері

Принтер складається із кількох модулів та за одне завантаження друкує десяток виробів

На Львівщині у 3D лабораторії в Superhumans випробовують новий 3D принтер для друку деталей для протезів. Про це 1 серпня повідомили на сторінці Superhumans Center.

“Оскільки з кожним днем потреби нашого Центру збільшуються, 3D лабораторія почала працювати на максимумі своїх можливостей. Уже кілька тижнів наші фахівці 3D друку випробовують новий, і на наразі, найбільший 3D принтер у Superhumans - MultiJet Fusion від HP”, — йдеться у повідомленні Центру.

Принтер складається із кількох модулів та за одне завантаження друкує десяток виробів, які закривають потреби відділу протезування та реабілітації. Зокрема, фахівці 3D друку виготовляють тимчасові та постійні куксоприймачі, ортези та накладки для протезів, які є дуже популярними серед пацієнтів, котрі прагнуть уніфікувати свій протез.

3D лабораторія в Superhumans перейшла в суперрежим🦾

3D лабораторія в Superhumans перейшла в суперрежим🦾Оскільки з кожним днем потреби нашого Центру збільшуються, 3D лабораторія почала працювати на максимумі своїх можливостей. Уже кілька тижнів наші фахівці 3D друку випробовують новий, і на наразі, найбільший 3D принтер у Superhumans - MultiJet Fusion від HP. Принтер складається із кількох модулів та за одне завантаження друкує десяток виробів, які закривають потреби відділу протезування та реабілітації. Зокрема, фахівці 3D друку виготовляють тимчасові та постійні куксоприймачі, ортези та накладки для протезів, які є дуже популярними серед пацієнтів, котрі прагнуть уніфікувати свій протез. На відео ви можете розглянути, як наші фахівці вилучають щойно надруковані накладки для протезів. Після попередньої очистки та обробки вони будуть готові до використання. Незабаром покажемо вам кілька примірок готових виробів на пацієнтахДякуємо усім, завдяки чиїм донатам цей принтер тепер працює для суперів!Andriy Zdesenko Biosphere Corporation та усім, хто долучився до збору на День народження засновника Superhumans Stavnitser Andrey

Posted by Superhumans Center on Thursday, August 1, 2024

“На відео ви можете розглянути, як наші фахівці вилучають щойно надруковані накладки для протезів. Після попередньої очистки та обробки вони будуть готові до використання”, — розповіли у Центрі протезуванні.

Нагадаємо, у львівському центрі Superhumans відкрили сучасне відділення відновлення слуху. Відтепер пацієнти центру з порушенням слуху зможуть пройти діагностику, лікування та реабілітацію в одному місці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності