• Головна
  • Україна
  • Пацієнти Superhumans Олексій та Анастасія заручилися під час реабілітації у Львові

Пацієнти Superhumans Олексій та Анастасія заручилися під час реабілітації у Львові

освідчення

Олексій освідчився дівчині під час її виписки із реабілітаційного центру

Український військовий Олексій освідчився своїй коханій захисниці Анастасії, з якою познайомився під час проходження реабілітації. Їм обом ампутували по одній нижній кінцівці. Про це 5 червня повідомили у центрі Superhumans.

Олексій та Анастасія, двоє українських військових, які отримали важкі поранення під час війни і внаслідок цього втратили по одній нозі, познайомилися у реабілітаційному центрі Superhumans, де вони проходили відновлення після ампутації. Там між ними з’явилися почуття, Олексій вирішив зробити своїй коханій Анастасії пропозицію руки та серця.

Об’єднані superлюбов’ю ❤️🦿

Об’єднані superлюбов’ю ❤️🦿Історія Насті та Олексія, ветеранів ЗСУ, які познайомилися під час реабілітації в Superhumans, а тепер планують своє весілля. Привітати молодят можна у коментарях 👇

Posted by Superhumans Center on Tuesday, June 4, 2024

Вперше він освідчився їй під час прямого ефіру на телебаченні, подарувавши обручку. Однак, щоб закріпити свої наміри, Олексій влаштував ще одне зворушливе освідчення безпосередньо в реабілітаційному центрі. На відео, опублікованому центром Superhumans, видно, як Олексій приїхав на виписку до Анастасії з букетом червоних троянд і стає на одне коліно перед Анастасією, щоб зробити їй пропозицію вже наживо та при свідках.

Інтерв’ю з Олексієм Левченком

Під час реабілітації Олексій в інтерв’ю LVIV.MEDIA розповів про свою участь в збройному опорі росіянам, поранення та досвід реабілітації, а також про те, що попри втрату ноги, має намір повернутись на фронт. Гроші на протез для Олексія зібрали завдяки виставці картин українських художників "Незламні"у Празі, яку організував Благодійний фонд Козицького.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності