Маскували під гуманітарну допомогу: на Львівщині викрили контрабанду елітних авто

Маскували під гуманітарну допомогу: на Львівщині викрили контрабанду елітних авто

Одному з учасників злочину повідомили про підозру

На Львівщині правоохоронці викрили групу зловмисників на контрабанді елітних автомобілів. Машини ввозили в Україну під виглядом гуманітарної допомоги. Наразі одному зі співучасників злочину повідомили про підозру, повідомила пресслужба Бюро економічної безпеки України у п’ятницю, 26 липня.

За даними правоохоронців, група зловмисників, використовуючи благодійну організацію, провозила до України з-за кордону автомобілі елітних марок, зокрема Porsche. Машини везли як гуманітарну допомогу для ЗСУ на пільгових умовах. Потім зловмисники, замість передачі автомобілів Збройним силам, продавали їх за готівку.

Детективи БЕБ визначили особи причетних до злочину людей та провели обшуки у їхніх домівках. Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили документи й компʼютерну техніку з доказами правопорушень. Одному з учасників злочину вже повідомили про підозру, досудове розслідування триває.

Нагадаємо, наприкінці червня керівник благодійного фонду спробував провезти в Україну BMW X3 під виглядом гуманітарної допомоги.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності