У Брюховичах збудують багатофункційний комплекс із термальними водами

Комплекс із термальними водамиТ

Творцем проєкту є колишній головний архітектор Львова

У Брюховичах планують збудувати багатофункційний комплекс з термальними водами, де розмістять двоповерховий торговий центр, фудкорт, широкий спа-центр, а біля термальних басейнів облаштують готель зі спа та медичний центр. Про це розповів головний архітектор міста Антон Коломєйцев, і додав, що комплекс буде розташований на вул. Курортній.

Ділянка – 10 га, на якій планують будівництво, у приватній власності ТОВ «Термал Парк». Тут планують бурити дві свердловини та облаштувати гарячі відкриті басейни. Використовуючи термальний потенціал Брюховичів, сформують велику водойму за прикладом басейнів Закарпаття. Архітектором проєкту є колишній головний архітектор Львова Юліан Чаплінський.

Нині на ділянці майбутнього комплексу є багато цінних дерев, більшість яких збережуть. Окрім того, тут будуть громадські та житлові будівлі з підземними автостоянками та загальнодоступний парк.

Забудовники планують сформувати нові вулиці – до пів кілометра загалом – з велосипедною і рекреаційною інфраструктурою. Інвестор також пообіцяв зберегти 64%зелених насаджень на території комплексу. За попередніми прогнозами будівництво на цій ділянці триватиме 5-6 років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності