Львівська міськрада віддасть ділянку на Личаківській під забудову новим ЖК

вул. Личаківська, 227

Новий комплекс хочуть будувати на місці гаражів та нежитлової будівлі на Личаківській, 227

Компанія "Спецконтракт" просить у Львівської міськради погодити проєкт на земельну ділянку, згідно з яким на вул. Личаківській планують збудувати новий багатоквартирний житловий будинок з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Відповідний проєкт ухвали оприлюднили 10 червня на офіційному порталі міської ради Львова.

Два місяці тому міськрада погодила розробку проєкту на ділянку

Йдеться про земельну ділянку площею 0,3 га на вулиці Личаківській, 227, на якій розташовані 3-поверхова нежитлова будівля та гаражі загальною площею 1643 кв. Вони належать ТзОВ "Спецконтракт". Наприкінці березня компанія звернулась до мерії з проханням погодити дозвіл на розробку проєкт землеустрою цієї землі, а зараз вже звернулася з метою погодження цього проєкту.

Згідно з документацією, на ділянці планують збудувати багатоквартирний житловий будинок з об'єктами торгівлі, розваг та ринку. Для цього, компанія просить у міськради укласти договір оренди на землю терміном на 10 років. З пояснювальної записки до проєкту ухвали відомо, що орієнтовна орендна становитиме 482 тис. грн на рік.

За даними аналітичної системи YouControl ТзОВ "Спецконтракт" створили понад 21 рік тому у Мостиськах. Фірма займається орендою нерухомості, а її власником є Роман Пак, який також був засновником рекреаційно-оздоровчого комплексу “Верховина-2000”,

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності