На Львівщину з візитом прибула президентка Словенії

На Львівщину з візитом прибула президентка Словенії

Це перший візит Наташі Пірц Мусар на Львівщину

У суботу, 29 червня, до Львівської області з робочим візитом прибула президентка Словенії Наташа Пірц Мусар. Політикиня зустрілася з начальником Львівської ОВА Максимом Козицьким та вшанувала пам’ять полеглих українських захисників і захисниць на Марсовому полі. Про візит президентки Словенії повідомив Максим Козицький на своїй сторінці у Facebook.

“Насамперед на Марсовому полі поклали квіти до могили невідомого українського воїна, який загинув у теперішній російсько-українській війні. На жаль, не всіх наших людей, які повертаються на щиті, можна ідентифікувати, і це страшна трагедія. Народ Словенії розділяє наш біль та солідарний з нами у нашій боротьбі”, — розповів очільник Львівської ОВА.

Також президентка Республіки Словенія разом з Максимом Козицьким поклала квіти до памʼятника словенським воїнам, які загинули під час Першої світової війни.

Нагадаємо, нещодавно до Львова з неоголошеним візитом прибув президент України Володимир Зеленський. Під час цього візиту він записав на львівському залізничному вокзалі привітальну промову на честь Дня Конституції України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності