Посадила неповнолітнього за кермо: на Львівщині покарали мати 12-річного хлопця

Посадила неповнолітнього за кермо: на Львівщині покарали мати 12-річного хлопця

Жінка дала покермувати своєму 12-річному сину BMW і виклала це в соцмережі

На Львівщині правоохоронці склали два протоколи на мати неповнолітнього сина, яка дала йому покерувати BMW і опублікувала відео в соцмережі. Про це 29 червня повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області.

З матір'ю провели профілактичну бесіду

Правоохоронці встановили дані власниці BMW та запросили її до управління патрульної поліції для проведення розгляду справи.

В управлінні із жінкою провели профілактичну бесіду та за передачу керма своєму 12-річному сину на громадянку винесли постанову за передачу керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом, а також склали протокол за статтею про невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей” — йдеться в повідомленні правоохоронців.

Нагадаємо, навесні у соцмережах поширилось відео, де 9-річна дитина власноруч керує автомобілем, в той час, як батько сидить поруч і знімає процес. Працівники поліції розшукали львів’янина, який посадив за кермо автомобіля 9-річну доньку. На 31-річного чоловіка склали протокол, він буде змушений сплатити штраф.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності