Миколаївська міськрада продала землю під промисловість за 1,7 млн грн

Міськрада Миколаєва продала землю під промисловість за 1,7 млн грн

Землю викупив підприємець, який займається виробництвом кухонних меблів

У п’ятницю, 28 червня, міська рада Миколаєва, що на Львівщині, продала земельну ділянку під промисловість за 1,7 млн грн. Землю площею майже 1 га придбав приватний підприємець, який займається виготовленням кухонних меблів, про це йдеться на сайті Prozorro.Продажі.

Земельна ділянка 995 кв. м розташована у Миколаєві, на вулиці Лисенка і є в комунальній власності. Цільове призначення землі — для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

В аукціоні взяв участь лише один учасник

Стартова ціна ділянки — 1 702 771 грн. Оскільки в аукціоні брав участь всього один учасник, ділянку продали за цю ж суму. Покупець — приватний підприємець Андрій Проць. За даними аналітичної системи YouControl, як ФОП Андрій Проць зареєструвався 21 рік тому, у Львові на вулиці Княгині Ольги. Основний вид діяльності підприємця це виробництво кухонних меблів. Окрім цього, Проць є орендодавцем та займається роздрібною торгівлею меблів і побутових електротоварів.

Нагадаємо, нещодавно Львівський науково-дослідний проектний інститут продали на аукціоні за понад 60 млн грн. Крім того, раніше ТОВ “Львівекотранс” придбало земельну ділянку в Миколаєві за 2,5 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності