Мешканка Львівщини намагалася провезти з Польщі техніку Apple вартістю близько 1 млн грн

Мешканка Львівщини намагалася провезти з Польщі техніку Apple вартістю близько мільйона грн

Жінка сховала гаджети в упаковки від рису та печива

Працівники Львівської митниці виявили в автомобілі мешканки Рави-Руської, яка поверталася з Польщі, незадекларовану техніку Apple. Жінка заховала гаджети у коробках з-під рису та печива, та поклала під пакунки з іншими продуктами. Тепер порушниця буде змушена сплатити два штрафи, повідомила пресслужба Львівської митниці у середу, 26 червня.

За даними правоохоронців, у вівторок, 25 червня, 43-річна мешканка Рави-Руської прибула у пункт пропуску «Рава-Руська – Гребенне» з Польщі за кермом автомобіля Dodge Grand Caravan. Для проходження митного контролю жінка обрала смугу «зелений коридор». Під час огляду автомобіля митники виявили під особистими речами, ящиками з продуктами та засобами гігієни 40 гаджетів Apple: навушники, годинники, комп’ютер, планшети та чотири смартфони інших фірм.

Також в автомобілі порушниці були близько 150 кг різноманітних продуктів, що теж є порушенням митних правил. За цими фактами працівники митниці склали на мешканку Рави-Руської два адмінпротоколи, вона буде змушена сплатити штрафи.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності