Виробник олії придбав дві ділянки біля Львова за понад мільйон гривень

Виробник олії прибдав на аукціоні землю в Ставчанах за понад мільйон грн

Оброшинська сільська рада виставила дві промислові ділянки: площею 1413 кв. м та 255 кв. м на аукціон

Оброшинська сільська рада 25 червня продала на аукціоні дві земельних ділянки за понад мільйон гривень. За обидві змагалися два учасники, переможцем стало ПП “Оліяр”. Спершу підприємство перемогло на торгах за ділянку площею 1413 кв. м, а згодом цього ж дня придбало ще одну, меншу ділянку поруч. Про це йдеться на порталі публічних аукціонів Prozorro Продажі.

Земельна ділянка площею 0,1413 га розташована у селі Ставчани на вулиці Шевченка, 5, та є у комунальній власності. Цільове призначення землі — розміщення та експлуатація об'єктів дорожнього сервісу. Друга ж ділянка, яку придбало ПП “Оліяр” на аукціоні має площу 0,0255 га, та розташована за цією ж адресою, призначення землі те ж саме.

За землю змагалися дві компанії

За право придбати землю промисловості площею 1413 кв. м у Ставчанах позмагалось двоє учасників: ТОВ “Експрес Логістик” та ПП “Оліяр”. Стартова ціна ділянки — 816 714 грн. На етапі початкових ставок “Експрес Логістик” запропонувало за ділянку 824 882 грн, а “Оліяр” дещо більшу суму — 840 000 грн. Протягом трьох раундів ставки не змінилися і зрештою, ПП “Оліяр” придбало земельну ділянку за зазначену суму.

Крім того, ПП “Оліяр” у той же день позмагався за землю, що розташована за тією ж адресою, що попередня, і придбав її за 180 тис. грн, знову ж таки перебивши ставку ТОВ “Експрес Логістик” ще у першому раунді.

За даними системи YouControl, ПП “Оліяр” у 2003 році в Пустомитах на Львівщині та виробляє олію та тваринні жири. Крім цього, підприємство займається гуртовою торгівлею зерном, необробленим тютюном, насінням та кормами для тварин. Власницею підприємства є Ірина Залізна, статутний капітал складає майже 1,5 млрд грн. Підприємиця окрім ПП “Оліяр”, є власницею кількох компаній: "Транс-сервіс-1", фермерського господарства “Оброшино”, Торгового дому "Майола", та ТОВ “Гута резорт”.

Нагадаємо, нещодавно Бродівська міськрада продала землю в 10 разів дорожче від стартової ціни. Початкова вартість ділянки була 757 тис. грн, а продали її за 7,5 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності