Компанія з продажу пального викупила землю за 3,3 млн грн у Миколаєві на Львівщині

Миколаївська міськрада продала ділянку під промисловість за 3,3 млн грн

Ціна земельної ділянки впродовж аукціону зросла майже вдвічі. За право викупити землю площею майже 0,4 га змагались чотири учасники

Миколаївська міська рада продала на аукціоні 5 червня землю під промисловість за 3,3 млн грн. Переможець аукціону, компанія, що займається продажем пального, купила ділянку майже вдвічі дорожче за початкову вартість. Про це йдеться на сайті Prozorro.Продажі.

Земельна ділянка площею 3564 кв. м розташована на вулиці Лисенка у Миколаєві, що у Стрийському районі Львівської області, та є у комунальній власності. Цільове призначення землі — для розміщення та експлуатації об'єктів дорожнього сервісу.

Четверо учасників намагалося придбати ділянку у Миколаєві

В аукціоні за право придбати ділянку змагались четверо учасників: ПП “Елітбуд”, ТОВ “Форсажгаз Оіл”, ТОВ “Прімаойл” та ТОВ “МДК Енергія”. Стартова ціна лота — 1 782 900 грн. Проте, протягом аукціону вона зросла майже у два рази. Ще на етапі початкових ставок, ТОВ “МДК Енергія” оголосило найбільшу суму — понад 2 млн грн, — і, таким чином, отримало право останнього ходу в кожному з наступних трьох раундів і можливість бачити ставки суперників. Відтак, “МДК Енергія” стало переможцем аукціону і придбало земельну ділянку за 3 300 100 грн, перевищивши ставку його конкурентів всього на 100 грн.

За даними системи YouControl, товариство з обмеженою відповідальністю “МДК Енергія” зареєстроване 15 листопада 2023 року у Львові на вулиці Пасічній. Його основний вид діяльності — роздрібна торгівля пальним. Співвласниками підприємства є Іван Діткун, Ярослав Майборода та Юрій Халамендик.

Нагадаємо, нещодавно Миколаївська міськрада на Львівщині продала землю під промисловість за 2,5 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності