Судитимуть 24-річного стриянина, який за гроші зароблені з продажу наркотиків купив авто

Продавав наркотики та купив авто: судитимуть 24-річного мешканця Стрийщини

Зловмисник збував у Стрию та районі наркотики та психотропи, зокрема амфетамін, PVP та ПМА

На Стрийщині судитимуть місцевого мешканця, який протягом двох місяців продавав у районі особливо небезпечні наркотики. За гроші, зароблені з продажу закладок, зловмисник придбав автомобіль. Тепер йому загрожує до десяти років ув’язнення, повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури у четвер, 20 червня.

За даними правоохоронців, підозрюваний займався продажем наркотиків протягом двох місяців — у лютому-березні 2024 року. 24-річний мешканець Стрийщини закупляв амфетамін, МДМА, PVP та ПМА через чат-боти у Telegram, й забирав їх, шукаючи так звані “мегаклади“. Після цього він залишав менші закладки у Стрию та в районі, зокрема, у лісопосадках, на березі річки, біля моста поблизу цементного заводу. Координати та фото закладок зловмисник надсилав своїм покупцям, і таким чином продавав наркотики.

За гроші, які мешканець Стрийщини заробив з продажу наркотиків, він придбав собі автомобіль. Згодом правоохоронці викрили зловмисника, затримали його та повідомили йому про підозру в збуті наркотичних та психотропних речовин, а також легалізацію грошей, отриманих злочинним шляхом. 24-річного злочинця судитимуть, йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності