Створили дитячий будинок: військовий віддав безкоштовно будинок для родини з Львівщини

Подружжя із Суховолі взяло на виховання чотирьох дітей-сиріт

Будинок у Суховолі для нової родини передав у безкоштовну оренду на 25 років боєць підрозділу “Аратта” Тарас Елейко 

У Зимноводівській громаді відкрили дитячий будинок сімейного типу. Подружжя із Суховолі взяло на виховання чотирьох дітей-сиріт та створили дитячий будинок сімейного типу. Про це 18 червня повідомили на сторінці Зимноводівської сільської ради. 

Цей дитячий будинок сімейного типу став першим, який з’явився у селі Суховоля. І водночас є вже 45 дитячим будинком сімейного типу на Львівщині. Про це розповів начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. Його створили подружжя Євген та Лілія Золотарьови. 

“Виховуючи двох синів, Давида й Луку, ця родина наважилася взяти у сім’ю ще чотирьох рідних між собою братів та сестричок”, – зазначив Максим Козицький.

Будинок у Суховолі родині передав боєць підрозділу “Аратта”

Боєць підрозділу “Аратта” спецпідрозділу “Тимура” Головного управління розвідки Міністерства оборони України Тарас Елейко передав цій родині у безкоштовну оренду на 25 років свій новий будинок у Суховолі. Подружжя Золотарьових взяли під опіку 16-річну Ангеліну, 15-річного Іллю, 6-річного Миколу та 3-річну Марію. 

Нагадаємо, у травні у Зимноводівській громаді двоє братів, позбавлених батьківського піклування знайшли сім’ю. Хлопчиків, які прибули з іншої області, всиновили.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності