Дівчині-сироті з дитбудинку придбають помешкання на Львівщині

Дівчині-сироті придбають власне помешкання на Львівщині

Дитбудинок сімейного типу, у якому виховували сироту евакуювався зі Сходу України ще у 2014 році на Львівщину

У п’ятницю, 24 травня, Комісія з питань забезпечення житлом дітей-сиріт при Львівській облдержадміністрації прийняла рішення придбати квартиру дівчині-сироті, яку виховували у дитячому будинку сімейного типу, що у 2014 році переїхав на Львівщину з однієї зі східних областей України.

Дівчині придбають житло на Червоноградщині

Житло для дівчини придбають на території Червоноградської територіальної громади на умовах співфінансування з обласного та місцевого бюджетів. "З обласного бюджету на купівлю квартири виділено 448,5 тисяч гривень, з місцевого - 112,1 тисячі гривень. Загальна вартість придбаного житла становить 560,6 тисячі гривень," — йдеться у повідомленні.

Як розповів заступник голови Львівської ОДА Іван Собко, у Львівській області докладають зусиль для забезпечення житлом якомога більшої кількості дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування."Чужих дітей не буває. Відтепер ця дівчина, яку ще у 2014 році разом з дитбудинком евакуювали зі Сходу, матиме власну домівку та житиме у комфортних умовах. Працюємо, аби вирішити житлове питання і для інших дітей цієї категорії," — підсумував Собко.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщину евакуювали п’ятьох дітей-сиріт із Запоріжжя. Крім того, сім’я із Зимноводської громади усиновила двох братів, позбавлених батьківського піклування, які прибули до Львівщини з іншої області.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності