На Львівщині усиновили двох братів, позбавлених батьківського піклування

На Львівщині усиновили двох братів, позбавлених батьківського піклування

Хлопчики прибули до Львівщини з іншої області

У Зимноводській громаді двоє братів, позбавлених батьківського піклування знайшли сім’ю. Хлопчиків, які прибули з іншої області, всиновили, повідомили у пресслужбі Зимноводської сільської ради територіальної громади у п’ятницю, 10 травня.

“Приємна новина, особливо напередодні Дня матері та Дня захисту прав дітей. Особа, яка перебувала на обліку кандидатів в опікуни/піклувальники служби у справах дітей Зимноводівської сільської ради взяла під опіку двох дітей (братиків), позбавлених батьківського піклування з іншої області. До цього часу хлопчики перебували в одному із закладів інституційного догляду, а тепер будуть мати родину”, — розповіли у Зимноводській сільській раді.

На сьогодні у Зимноводівській територіальній громаді уже 16 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, живуть у сім’ях опікунів та піклувальників. Родини, які бажають прийняти до себе дітей, які цього потребують, у сільській раді закликають звертатися до Служби у справах дітей Зимноводівської сільської ради.

Зробити це можна:

  • за адресою вул. Геофізиків, 13, с. Лапаївка,
  • за телефоном: 068 07 23 717,
  • або ж за електронною поштою: [email protected].

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності