Золото, срібло і бронза: школярі Львівщини здобули нагороди на всеукраїнських змаганнях

змагання "Шкільні ліги пліч-о-пліч"

Учні отримали нагороди з черліденгу та волейболу

Школярі Львівської області привезли нагороди зі всеукраїнських змагань "Шкільні ліги пліч-о-пліч" у Києві. Про це 17 червня повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Львівщина лідирує за кількістю шкільних команд у проєкті

Це були наймасштабніші спортивні змагання серед учнівської молоді за всю історію незалежної України. Найвищого успіху на них досягли вихованці Львівського ліцею імені Івана Пулюя. Команда якого стала переможцем у черліденгу, виборовши золоті нагороди.

Срібні медалі з волейболу завоювали дівчата зі Стрийського ліцею імені Андрія Корчака. Вони гідно представили Львівщину, посівши друге місце у напруженій боротьбі. Також у волейболі бронзові нагороди здобули хлопці з Сокальської загальноосвітньої школи №2, які фінішували третіми.

В рамках проєкту "Шкільні ліги" Львівська область стала абсолютним лідером серед усіх регіонів України за кількістю зареєстрованих шкільних команд. Їхня сумарна кількість сягнула 2875, об'єднавши понад 35 тисяч школярів.

Нагадаємо, наприкінці травня на Чемпіонаті Європи з боротьби, який відбувається у Баку, дві львівські спортсменки здобули золоту та срібну медалі. Крім цього, представниці Львівщини Олена Охотська та Надія Булгакова стали чемпіонками Європи зі стендової стрільби.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності