“Ліга нескорених” влаштовує комплексні тренування для поранених ветеранів

“Ліга нескорених” влаштовує комплексні тренування для поранених ветеранів

У межах “Ліги Нескорених” проводять безкоштовні тренування для захисників і захисниць

Для поранених захисників і захисниць, у межах “Ліги Нескорених”, на базі олімпійської підготовки “Динамо”, організували безплатні тренування з боксу, стрільби з лука та кульової стрільби. Про це повідомили на сайті Львівської обласної військової адміністрації, у п’ятницю, 14 червня.

Кожен з учасників мав змогу спробувати себе в обраних видах спорту. У заняттях взяли участь військові та ветерани, які проходять реабілітацію у центрах Львова. “Формат комплексних спільних тренувань є дуже цікавим для учасників, адже дозволяє на одній локації спробувати себе відразу в кількох видах спорту. Такий об’єднаний захід ми провели вперше, і нашим військовим він сподобався. Будемо організовувати такі заходи й надалі”, — зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Загалом у межах проєкту організували вже вісім інклюзивних тренувань з вільної боротьби, кульової стрільби, важкої атлетики та боксу. До них залучили 17 тренерів та понад 50 військових ветеранів. Про наступні тренування у межах проєкту повідомлятимуть на фейсбук-сторінці Ліга Нескорених і Управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності