В Росії на колаборанта й ексмера Купʼянська скоїли замах

На колаборанта й ексмера Купʼянська скоїли замах

На Геннадія Мацегору, який перебуває в Росії, скоїли замах. Він у критичному стані

В Росії на колаборанта Геннадія Мацегору скоїли замах. Він обіймав посаду міського голови Купʼянська, що на Харківщині, і добровільно співпрацював з російськими загарбниками. Мацегора перебуває в критичному стані. Про це 8 червня повідомила пресслужба ГУР МО України.

Утік з росіянами до Бєлгородської області

За інформацією ГУР, на мера-зрадника скоїли замах 7 червня. Колаборант у червні 2022 року підписав протокол про створення окупаційної Харківської адміністрації й публічно про це оголосив. Після звільнення Купʼянська українськими військами, Геннадій Мацегора втік на територію Росії, а саме в Бєлгородську область.

Росіяни приставили до Мацегори посилену охорону, яка, однак, не вберегла мера-колаборанта. Наразі московські лікарі вже другу добу поспіль намагаються завадити Мацегорі померти. Стан зрадника українського народу — критичний”, — йдеться в повідомленні розвідників.

До слова, він був обраний Куп’янський міським головою у 2020 році. Балотувався Мацегора від партії “ОПЗЖ”. До цього у 2015-2020 роках був депутатом Харківської обласної ради від партії “Відродження”. А з 2010 по 2015 роки депутатом Куп'янської міської ради від “Партії Регіонів”.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності