На Самбірщині двоє 15-річних дітей на мотоциклі постраждали в ДТП

ДТП

Підлітки зіткнулися з попутним автомобілем

У четвер, 6 червня, у Самбірському районі сталася аварія, внаслідок якої травмувалися двоє 15-річних підлітків. Діти їхали на мотоциклі. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОВА.

Діти у лікарні

Аварія трапилась близько 20:00, на автодорозі “Турка-Ільник” у селі Завадівка. За даними правоохоронців, двоє підлітків їхали на мотоциклі "KOVI" та зіткнулися з вантажним автомобілем Volkswagen LT 28, який рухався у попутному напрямку. За кермом автомобіля був 57-річний місцевий мешканець.

Постраждалих — водія мотоцикла та його пасажира госпіталізували до лікарень через отримані травми. За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху. Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини цієї аварії.

Нагадаємо, 3 червня на Самбірщині через ДТП неповнолітні водій мотоцикла та пасажирка потрапили до лікарні. 15-річний водій мотоцикла не впорався з керуванням і з'їхав з дороги. Потім він в’їхав у перешкоду — бетонний лоток водовідведення — і перекинувся.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності