В Брюховичах мотоцикл зіштовхнувся з позашляховиком

ДТП мотоцикла і позашляховика

За кермом мотоцикла був 50-річний чоловік

В Брюховичах 5 червня у ДТП потрапили мотоцикл та позашляховик Skoda Kodiaq. Відео з наслідками ДТП оприлюднили в Telegram. У пресслужбі поліції Львова цю інформацію підтвердили. Та уточнили, що аварія трапилася близько 17:51.

За попередніми даними правоохоронців, за кермом мотоцикла був 50-річний водій. Його шпиталізували. Усі обставини ДТП ще встановлюватимуть.

Нагадаємо, впродовж дня 5 червня у Львові трапилося декілька ДТП з постраждалими. Зокрема на перехресті проспекту Чорновола та вулиці Хімічної водій автомобіля Toyota RAV4,не надав перевагу у русі автомобілю поліцейських, який рухався з проблисковими маячками. Внаслідок цього, від удару службове авто вилетіло за межі проїжджої частини та перекинулося на дах. Внаслідок ДТП постраждали 7 людей, із них 4 — поліцейські. Наймолодшому із них 20 років, а найстаршому 40.

Окрім того, на вулиці Сяйво водій автомобіля Volkswagen Passat не впорався з керуванням, в'їхав у дерево та перевернувся. Постраждав водій, 54-річний мешканець Стрийщини. Його госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою та забоєм поперекової ділянки хребта.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності