У Львові водій Volkswagen врізався в дерево: авто перевернулося на дах

У Львові водій не впорався з кермуванням та врізався в дерево

Чоловіка із закритою черепно-мозковою травмою та забоєм поперекової ділянки хребта госпіталізували до лікарні

У Львові 5 червня на вулиці Сяйво водій автомобіля Volkswagen Passat не впорався з керуванням, в'їхав у дерево та перевернувся. Про це повідомили у патрульній поліції Львова.

Речниця Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Тетяна Андрєєва розповіла LVIV.MEDIA, що виклик про потерпілого у ДТП надійшов о 15:41. За 8 хвилин після цього медики вже оглядали постраждалого 54-річного чоловіка, мешканця Стрийщини.

До прибуття лікарів чоловік вже сам вибрався з автомобіля, у якому їхав без пасажирів. Його госпіталізували у Лікарню Святого Пантелеймона із закритою черепно-мозковою травмою та забоєм поперекової ділянки хребта. Це травми середньої тяжкості.

Нагадаємо, 5 червня у Львові сталася аварія за участі працівників поліції, внаслідок якої їхнє службове авто перекинулося. ДТП трапилася близько 11:00 год на перехресті проспекту Чорновола та вулиці Хімічної. Водій автомобіля Toyota RAV4,не надав перевагу у русі автомобілю поліцейських, який рухався з проблисковими маячками. Внаслідок цього, від удару службове авто вилетіло за межі проїжджої частини та перекинулося на дах.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності