В Трускавець доставили 7 тонн продуктів від польських і тайванських благодійників

У Трускавці роздають гуманітарну допомогу.

Майже 700 пакунків продуктових наборів роздадуть малозабезпеченим категоріям населення

До Трускавця доставили сім тонн продуктів від Польського центру міжнародної допомоги, народу та уряду Тайваню. Їх отримають малозабезпечені категорії мешканців міста і ВПО. Про це 6 червня повідомила Трускавецька міська рада.

Близько 700 пакунків продуктових наборів вагою 10 кг кожен роздадуть старшим особам з інвалідністю, дітям-сиротам, дітям з інвалідністю та людям, котрі опинилися в надзвичайно складних життєвих ситуаціях.

Польський центр надає гуманітарну допомогу у Трускавці фактично з перших днів повномасштабної війни. Спочатку це були продукти та засоби гігієни, а згодом співпраця розширилася до реалізації сталих проєктів. Так, зокрема, за кошти фонду, народу та уряду Тайваню закуплено меблі і обладнання для укриттів у трьох школах Трускавця, медичне обладнання для сільських амбулаторій, на черзі — реалізація проєкту SchoolHub на базі СЗШ №1”, — розповіла секретар Трускавецької міської ради Наталія Пономаренко.

7 тонн продуктів від Польського Центру Міжнародної допомоги, народу та уряду Тайваню для потребуючих ВПО і трускавчанПольський Центр Міжнародної Допомоги (PCPM – Polskie Centrum Pomocy Międzynarodowej) за кошти народу та уряду Тайваню придбав, доставив та роздав 7 тонн гуманітарної допомоги для потребуючих мешканців Трускавецької громади та внутрішньо переміщених осіб. Як зазначає Зоряна Довганик, фахівчиня Польського Центру Міжнародної Допомоги щодо співпраці з органами місцевого самоврядування в Західній Україні, біля 700 пакунків продуктових наборів вагою 10 кг кожен роздають сьогодні, 6 червня, старшим особам з інвалідністю, дітям-сиротам, дітям з інвалідністю, людям, котрі опинилися в надзвичайно складних життєвих ситуаціях. «PCPM надає гуманітарну допомогу у Трускавці фактично з перших днів повномасштабної війни. Спочатку це були продукти та засоби гігієни, а згодом співпраця розширилася до реалізації сталих проєктів. Так, зокрема, за кошти PCPM, народу та уряду Тайваню закуплено меблі і обладнання для укриттів у трьох школах Трускавця, медичне обладнання для сільських амбулаторій, на черзі – реалізація проєкту SchoolHub на базі СЗШ №1», - розповіла секретар Трускавецької міської ради Наталія Пономаренко, завдяки якій і розпочалася співпраця Трускавця та PCPM.

Posted by Трускавецька міська рада on Thursday, June 6, 2024

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності