У Львові встановили світовий рекорд з живопису та відкрили благодійну виставку

У Львові встановили світовий рекорд з живопису та відкрили благодійну виставку

Львівський палац мистецтв прийняв Міжнародний Арт форум "Незламний Золотий мольберт". Там представили понад 2200 творів мистецтва з України та світу

1 червня у Львівському палаці мистецтв відбувся Міжнародний Арт форум “Незламний Золотий мольберт”. Про це повідомили у Департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА.

До участі у відкритті запросили понад 600 учасників, понад сто з яких приїхали з Харківської, Сумської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької, Тернопільської, Івано-Франківської, Волинської, Закарпатської та інших областей України.

Під час презентації виставки відбулася фіксація світового рекорду із занесенням у Книгу світових рекордів: найбільша у світі картина, завдовжки 17 та заввишки 1.40 метрів та найбільша у світі кількість картин, представлена на експозиції — понад 2200 творів професійного та дитячого мистецтва.

Експозиція виставок формується з творів мистецтва дітей і художників (до і під час війни) – учасників з 29 країн світу. Після України мистецькі заходи планують провести в Ізраїлі, Німеччині, Польщі, Швейцарії та інших країнах світу.

У рамках проєкту також відбулась благодійна виставка-продаж. Зібрані гроші передадуть на підтримку ЗСУ.

До слова, міжнародний Арт форум “Незламний золотий мольберт” започаткований 24 лютого 2022 року.

Нагадаємо, у Львові на Сихові у Сквері Гідності 1 червня встановили рекорд України. Там створили найбільший БПЛА з капкейків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності