42-річний трускавчанин убив гостя під час застілля і сам здався поліції

затриманий за підозрою у вбивстві

Після вбивства злочинець заснув, а на ранок зателефонував у поліцію

На Львівщині поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві товариша по чарці. Про це 4 червня повідомили у поліції Львівської області. Під час конфлікту чоловік побив гостя руками та ногами. Від травм побитий помер.

Про вбивство знайомого повідомив сам 42-річний підозрюваний, житель Трускавця. 3 червня він зателефонував на оперативну лінію 102 та розповів, що, прокинувшись зранку, побачив у своєму будинку мертвого чоловіка. Померлим виявився 47-річний місцевий мешканець. На його тілі були чисельні травми.

Як з’ясувалося, тієї ночі загиблий перебував в гостях у свого знайомого. Чоловіки розпивали спиртне і між ними виник конфлікт. Господар дому побив гостя, а після цього заснув. Вже зранку, прокинувшись, побачив тіло знайомого на підлозі та зателефонував у поліцію.

Правоохоронці затримали чоловіка та повідомили йому у про підозру в умисному вбивстві. Санкція статті передбачає позбавлення волі до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, у Дрогобичі чоловік убив співмешканку у день її народження. Під час святкування дня народження 65-річної жінки між нею та її 58-річним співмешканцем виник конфлікт. Під час сварки чоловік тричі ударив жінку ножем в груди. Вона померла на місці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності