8 тисяч дитячих долоньок: у Новояворівську встановили світовий рекорд

рекорд на Львівщині

Понад 8 тисяч відбитків дитячих рук з 25 країн закарбували на полотні

У Новояворівську встановили новий світовий рекорд. Там створили найбільше полотно з відбитками дитячих долоньок. Про це, 3 травня, повідомили у Львівській ОВА.

Рекорд офіційно зафіксували у книзі Гіннеса

Проєкт “Дитячі долоньки — за мир”, організований ГО “Всесвіт з Україною” та ГО “Молода Галичина”, стартував 7 травня 2024 року. У створенні рекордного полотна взяли участь діти з 25 країн світу. Серед них були Ізраїль, Канада, Велика Британія, США, Австралія, Нова Зеландія, Польща, Болгарія, Кенія та інші. Також долучилися українські діти, які постраждали від війни.

Своїми відбитками долонь діти зі всього світу просять про мир і припинення війни в Україні. Всього на полотні розмістили понад 8 тисяч дитячих долоньок. Це досягнення офіційно зафіксували у книзі рекордів Гіннеса.

Нагадаємо, 1 червня у Львові встановили світовий рекорд з живопису та відкрили благодійну виставку. Львівський палац мистецтв прийняв Міжнародний Арт форум "Незламний Золотий мольберт". Там представили понад 2200 творів мистецтва з України та світу. Крім цього, на Сихові у Сквері Гідності 1 червня встановили рекорд України. Там створили найбільший БПЛА з капкейків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності